Buiten de spotlights werkt Harry Piekema al jaren als trainer en adviseur.

 

Je beweegt voordat je spreekt - de oorsprong van lichaamstaal. 

Training aandachtsgebieden.

Voordat er een woord gezegd is, heeft je gehoor al een indruk van waar je jouw boodschap vandaan haalt. Dat zien we aan lichaamstaal, aan de bewegingen die we maken voordat we spreken. Als je beter wilt overkomen, helderder, beslister, meer verbonden, dan werkt het niet om van buitenaf je houding te veranderen. Beter is het om te weten hoe je je aandacht kan richten op datgene waar je het over wilt hebben, zodat je gesprekspartner of je publiek met je mee kan gaan. Om uit het juiste vaatje te tappen.

Met mijn methode leer je niet alleen al die verschillende vaatjes te vinden en te gebruiken, maar ook om scherper waar te nemen wat jouw gesprekspartners beweegt. Je kwaliteiten en mogelijkheden als communicator worden op een natuurlijke manier uitgebreid.

Mijn ervaring als acteur en mijn opleiding in toegepaste psychologie zijn de achtergrond voor deze praktische training voor groepen.

Ik werk met uiteenlopende bedrijven en overheid. Onder meer gemeenten, DSM, advocatuur, artsen, zorgondernemers, HR, om er een paar te noemen. Voor meer informatie, neem aub contact op. harry.piekema@gmail.com

Personal coaching bij leiderschap is in deze door media bepaalde maatschappij geen luxe, als het niet al noodzakelijk is voor elke leider. Een menselijk gezicht én een doortastend optreden is daarbij van belang. Dat vraagt veel van een mens en dan is persoonlijk advies een grote hulp. Kijken waar je kwaliteiten zitten, opnieuw focussen en je grenzen verleggen. In persoonlijke coaching ben ik praktisch en gericht op jouw zeggingskracht.

Voertaal in trainingen of lezingen is Nederlands of Engels.