Nieuws

Large 1725be4c

De voorstelling Hoogvlieger kun je makkelijk boeken via Huiskamertheater.nl

Large 69f4b7a2

Theater Branoul, het intiemste theater van Den Haag met 65 plaatsen is dé plek om Hoogvlieger te zien.

https://www.branoul.nl/

Large a8c685cf

Wrange komedie over Hiv en aids, verwachtingen en nieuwe stappen in het onbekende

https://stadsschouwburgamsterdam.nl/voorstellingen/12948-poz-paradise

Large 7e6e44fa

Superjuffie premiere 26 september in het Nederlands Filmfestival

Large 0bc0f761

In ontwikkeling: Hoogvlieger, de intieme theatervoorstelling, te zien in huiskamertheaters en kleine zalen in zomer en najaar 2018.

Het verhaal van Daedalus, de vader van Icarus. Briljant architect, kunstenaar en uitvinder met een dromerige zoon. Over de vlucht uit een zelfgebouwd labyrinth en waarom dat wel eens een slecht idee zou kunnen zijn, Griekse tragedies en goddelijke humor.

http://www.huiskamertheater.nl/hoogvlieger/

Large c9b1b463

Carré is een bijzonder theater. Bijzonder groot, bijzonder intiem, bijzonder door zijn geschiedenis. En het is een hele fijne werkplek, waar ik op de scooter heen kan. De hele maand juli speelde ik met de grote cast en crew van NNT de theatermarathon Borgen, die we vorig jaar met zoveel succes in het land hebben gebracht. Deze keer voor tussen de 900 en 1150 mensen per avond. Een feest!

Heropnemen van een voorstelling als dit is een hele klus. 9 uur tekst, muziek, timing, choreografie, emoties, en alles hangt af van details, zoveel details. Als we op een speeldag samenkomen om 12.00 uur en de dingen van de dag bespreken gaat het alleen maar over details. 'Kan jij een stapje naar voren in aflevering 4 tijdens je zin over dat vliegtuig? Dan komt wat ik daarna zeg beter aan...' 'Wil je iets eerder opstaan als je die omhelzing hebt gedaan?' 'Als je nu iets later onder die tafel doorloopt dan kan de techniek net wat beter met de video uitkomen...' En zo gaat het door. Een ensemble dat blijft werken tot aan het gaatje. En met plezier.

Als het publiek 's avonds het applaus geeft, juicht, opgetogen wegloopt, nog even blijft hangen en weer zegt: 9 uur?!? ik wilde dat het nog door zou gaan, wat een belevenis...Dan weten we dat we het goed gedaan hebben. Ik heb genoten van deze voorstelling, het was een voorrecht om erin te spelen.